1
یوحنا 35:6
Persian Old Version
عیسی بدیشان گفت: «من نان حیات هستم. کسیکه نزد من آید، هرگز گرسنه نشود و هرکه به من ایمان آرد هرگز تشنه نگردد.
Cymharu
Archwiliwch یوحنا 6:35
2
یوحنا 63:6
روح است که زنده میکند و اما ازجسد فایدهای نیست. کلامی را که من به شمامی گویم روح و حیاتاست.
Archwiliwch یوحنا 6:63
3
یوحنا 27:6
کار بکنید نه برای خوراک فانی بلکه برای خوراکی که تا حیات جاودانی باقی است که پسر انسان آن را به شما عطا خواهد کرد، زیراخدای پدر بر او مهر زده است.»
Archwiliwch یوحنا 6:27
4
یوحنا 40:6
و اراده فرستنده من این است که هرکه پسر را دید و بدو ایمان آورد، حیات جاودانی داشته باشد و من در روز بازپسین او راخواهم برخیزانید.»
Archwiliwch یوحنا 6:40
5
یوحنا 29:6
عیسی در جواب ایشان گفت: «عمل خدا این است که به آن کسیکه او فرستاد، ایمان بیاورید.»
Archwiliwch یوحنا 6:29
6
یوحنا 37:6
هرآنچه پدر به من عطا کند، بهجانب من آید و هرکه بهجانب من آید، او را بیرون نخواهم نمود.
Archwiliwch یوحنا 6:37
7
یوحنا 68:6
شمعون پطرس به اوجواب داد: «خداوندا نزد که برویم؟ کلمات حیات جاودانی نزد تو است.
Archwiliwch یوحنا 6:68
8
یوحنا 51:6
من هستم آن نان زنده که از آسمان نازل شد. اگر کسی از این نان بخورد تا به ابد زنده خواهد ماند و نانی که من عطامی کنم جسم من است که آن را بجهت حیات جهان میبخشم.»
Archwiliwch یوحنا 6:51
9
یوحنا 44:6
کسی نمی تواند نزد من آید، مگر آنکه پدری که مرا فرستاد او را جذب کند ومن در روز بازپسین او را خواهم برخیزانید.
Archwiliwch یوحنا 6:44
10
یوحنا 33:6
زیرا که نان خدا آن است که از آسمان نازل شده، به جهان حیات میبخشد.»
Archwiliwch یوحنا 6:33
11
یوحنا 48:6
من نان حیات هستم.
Archwiliwch یوحنا 6:48
12
یوحنا 11:6-12
عیسی نانها را گرفته و شکرنموده، به شاگردان داد و شاگردان به نشستگان دادند؛ و همچنین از دو ماهی نیز به قدری که خواستند. و چون سیر گشتند، به شاگردان خود گفت: «پاره های باقیمانده را جمع کنید تاچیزی ضایع نشود.»
Archwiliwch یوحنا 6:11-12
13
یوحنا 19:6-20
پس وقتی که قریب به بیست و پنج یا سی تیر پرتاپ رانده بودند، عیسی را دیدند که بر روی دریاخرامان شده، نزدیک کشتی میآید. پس ترسیدند. او بدیشان گفت: «من هستم، مترسید!»
Archwiliwch یوحنا 6:19-20
Gartref
Beibl
Cynlluniau
Fideos