1
Lukas 10:19
Melayu Papua
Kam tau to! Sa su kasi kam kuasa untuk injak ular deng kalajengking, juga untuk kas kala Iblis pu kuasa, sampe trada yang bisa kas claka kam.
Compare
Explore Lukas 10:19
2
Lukas 10:41-42
Tapi Yesus jawab de, “Marta, Marta, ko sibuk kerja deng kuatir hal yang banyak. Tapi hanya satu yang penting! Maria su pili yang baik, itu trakan dapa ambil dari dia.”
Explore Lukas 10:41-42
3
Lukas 10:27
Orang itu de jawab, “Sayang ko pu Tuhan Allah deng spenu hati, deng smua ko pu hidup, deng smua tenaga, deng juga smua yang ko pikir, juga sayang orang lain sama sperti ko sayang ko pu diri sendiri.”
Explore Lukas 10:27
4
Lukas 10:2
De bilang sama dong, “Bua yang siap panen ada banyak. Tapi sdikit orang yang mo panen itu. Jadi, minta ke Bapa yang punya itu smua, untuk kirim orang-orang yang kerja panen itu.
Explore Lukas 10:2
5
Lukas 10:36-37
Yesus tutup crita deng tanya, “Ko pikir sapa dari tiga orang itu, yang sayang sama orang lain yang dapa curi itu?” Guru agama de jawab, “Orang yang su buat baik sama dia.” Trus Yesus bilang, “Ko pigi baru ko harus buat sperti itu juga.”
Explore Lukas 10:36-37
6
Lukas 10:3
Skarang kam pigi deng ingat, Sa utus kam sperti anak domba ke tenga-tenga serigala.
Explore Lukas 10:3
Home
Bible
Plans
Videos