YouVersion 標誌
聖經計劃影片
現在就下載
語言選擇器
搜尋圖標

熱門經文出自 Matius 1

1

Matius 1:21

Perjanjian Baru Bahasa Melayu Maluku Utara

PB MMU

Maria mo melahirkan ana laki-laki satu. Kong ngana musti kase nama pa ana itu Yesus, barang Dia itu nanti yang mo kase slamat pa Dia pe umat dari dorang pe dosa-dosa.”

對照

Matius 1:21 探索

2

Matius 1:23

Perjanjian Baru Bahasa Melayu Maluku Utara

PB MMU

“Nanti ada nona satu yang bolong tau laki-laki, mo hamil. Dia mo kase lahir ana laki-laki satu, kong orang-orang mo pangge pa Anak itu, Imanuel.” (Imanuel dari kata Ibrani, yang pe arti, ‘Tuhan Allah ada sama-sama deng torang’).

對照

Matius 1:23 探索

3

Matius 1:20

Perjanjian Baru Bahasa Melayu Maluku Utara

PB MMU

Tapi waktu Yusuf masi pikir-pikir dia pe rencana itu, Tuhan Allah pe malaekat datang pa dia dalam mimpi, kong bilang pa dia, “Yusuf, raja Daud pe turunan. Ngana tara usa tako ambe pa Maria jadi ngana pe bini, karna ana yang ada pa dia pe dalam puru itu dari Roh Kudus.

對照

Matius 1:20 探索

4

Matius 1:18-19

Perjanjian Baru Bahasa Melayu Maluku Utara

PB MMU

Yesus Kristus lahir, pe carita bagini: Maria, Yesus pe mama itu so baku janji mo kawing deng Yusuf. Maria ini bolong tau laki-laki, tau-tau dia so hamil. Maria hamil karna Roh Kudus. Yusuf ini orang yang hidup butul pa Tuhan Allah pe muka. Waktu dia tau Maria hamil, dia barencana dalam hati mo kase tinggal pa Maria deng babadiam. Barang, dia tara mau biking malu pa Maria di orang banya pe muka.

對照

Matius 1:18-19 探索

上一章
下一章
YouVersion

每天鼓勵和挑戰你尋求與上帝的親密關係。

事工

關於

事業

義工

網誌

新聞

有用的連結

幫助

捐贈

聖經譯本

有聲聖經

聖經譯本語言

今日經文


此數字事工屬予

Life.Church
English (US)

©2025 Life.Church / YouVersion

私隱政策使用條款
漏洞披露計劃
FacebookTwitterInstagramYouTubePinterest

主頁

聖經

計劃

影片