1
Mark 7:21-23
Enі Baalantı
Zerä adamın içindän, üreendän, çıkêr fena neetlär, orospuluk, hayırsızlık, öldürmäk, hırsızlık, tamahlık, fenalık, şalvirlik, utanç işlär, kıskançlık, kötülemäk, şişkinnik, akılsızlık. Hepsi bu fena işlär çıkêrlar içyandan da mındarlêêrlar adamı».
Comparar
Explorar Mark 7:21-23
2
Mark 7:15
Ne girer adam içinä dışandan, yok nasıl mındarlasın onu, ama ne çıkêr adamdan, o mındarlêêr adamı. /
Explorar Mark 7:15
3
Mark 7:6
İisus cuvap etti onnara: «İkiüzlülär! Dooru prorokluk etti sizin için İsaya, nicä var yazılı: „Bu insan ikramnêêr Beni sade aazınnan, ama üreklerinnän uzak Bendän durêr.
Explorar Mark 7:6
4
Mark 7:7
Naafilä Bana baş iilderlär, zerä adam sımarlamaklarını üürederlär, sansınnar ani Allahın üüretmekleri“.
Explorar Mark 7:7
5
Mark 7:8
Siz braktınız Allahın sımarlamasını da tutêrsınız adetleri, ani erleştirildi insandan, /nicä küp hem çölmek yıkamakları, hem yapêrsınız çok başka işlär bunnara benzär/».
Explorar Mark 7:8
Inicio
Biblia
Planes
Vídeos